07/10/2016
ECOENERGIA OFFICE-PARK
Parku fotovoltaik nje park 50kv,ne ore eshte,parke pilot ne prekjen e ralitetit per ,Bizneset dhe Investitorve jemi te gacem ,konpania ECO ENERGIA garanton cilesi dhe garanci te plote fal eksperijences ne rajon e ben edhe me te sigurt.-